Načrti za leto 2018

Tudi v letu 2018 bomo vsak mesec razpisali vsaj en vikend stažni potop, katerega datum bo znan že nekaj mesecev prej. Tako si bodo lahko člani lažje organizirali prosti čas. Poskusili bomo organizirati čim bolj raznoliko potapljanje na dobrih lokacijah. Vsekakor je izvedba v največji meri odvisna od članov društva. 

V letošnji sezoni bomo organizirali vsaj en termin, kjer bomo našim članom nudili možnost brezplačnega obnovitvenega potapljaškega tečaja. Poskusili bomo organizirati taka potapljanja, da bodo prijazna tudi mladim družinam (možnost izmenjave pri potapljanju, lepe plaže, dostopnost). Seveda to vedno ne bo šlo, a bomo imeli v mislih tudi te dejavnike.


  Naši cilji za 2018 so podobni kot že prejšnja leta: 

  • za naše člane organizirati čim več enodnevnih in vikend potapljaških izletov 
  • za naše člane organizirati potapljaški tabor na Azorih 
  • organizirati Prvonovembrski potapljaški tabor 
  • organizirati potapljanje v tropskih krajih (če bo dovolj zanimanja)
  • prijetno druženje in odkrivanje dobre hrane in zanimivih krajev tudi na kopnem
  • organizirati vsaj dve že tradicionalni zabavi (obletnica društva, jesenski žur)
  • pridobiti čim več novih potapljačev in članov


V letu 2018 naše društvo praznuje že 20. obletnico delovanja (ustanovljeno je bilo leta 1998), zato se spodobi, da obletnico pošteno proslavimo s kombinacijo potapljanja in zabave. Ker smo odgovorni potapljači, je sobota predvidena za potapljanje, sobotni večer za praznovanje in zabavo, nedelja pa za regeneracijo in počitek. 

Uresničitev naših ciljev je odvisna predvsem od vas, naših dragih članov. Veseli bomo vaših predlogov, konstruktivnih kritik in sodelovanja pri dejavnostih društva.  

--------------------------------------------
POTAPLJAŠKO ZAVAROVANJE:

Aquamed potapljasko zavarovanje

 


-------------------------------------------- 

PADI InstruFtr10 473x104

www.thinkseascape.com

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information