Potapljaško zavarovanje AQUAMED

Kljub temu, da ste se na potapljaškem tečaju učili osnov varnega potapljanja, lahko pride do potapljaške nesreče - naj bo to zaradi neupoštevanja pravil varnega potapljanja, bolezni ali višje sile. Reševanje ponesrečenega potapljača in samo zdravljenje v rekompresijski komori je izredno drago (račun zlahka preseže vrednost nekaj tisoč evrov), vaše zdravstveno zavarovanje pa vam zdravljenje teh poškodb ne krije. Zato vsem potapljačem toplo priporočamo, da se zavarujejo, v kolikor imajo namen potapljati se vsaj nekajkrat letno; še posebej pa na kakšnih potovanjih. Na trgu je več zavarovanj, za enkratno potovanje pride v poštev tudi CORIS z doplačilom za potapljanje. V kolikor pa se boste potapljali večkrat letno, potem svetujemo zavarovanje AQUAMED, ki se je pokazal za zanesljivega in cenovno konkurenčnega. 

 

Nekaj razlogov, zakaj izbrati potapljaško zavarovanje AQUAMED:

  • AQUAMED nudi glede na izbiro paketa zavarovanje rekreativnih, tehničnih potapljačev in inštruktorjev potapljanja, lahko pa tudi tudi družinskim članom.
  • AQUAMED nudi eomejeno kritje stroškov hiperbaričnega zdravljenja.
  • AQUAMED omogoča komunikacijo v večih jezikih - njegovi zdravniki govorijo več jezikov.
  • AQUAMED nudi zavarovanje ne glede na to, kateri mednarodno priznani potapljaški šoli pripadate.
  • AQUAMED nudi obsežno zdravstveno zavarovanje tudi za potovanja; zavarovanje krije tudi druge bolezni in poškodbe v trajanju potovanj do 56 dni.
  • AQUAMED zavarovanje ne krije le medicinsko nujne stroške, ampak tudi nekatere druge - primer: po terapiji v komori tudi transport domov.
  • AQUAMED lahko hrani vaše zdravstvene podatke, ki so vam kadarkoli na voljo.
  • AQUAMED zavarovanje se avtomatsko podaljšuje, zato ni potrebno vsakoletno izpolnjevanje vlog. Odpovedni rok je dva tedna pred potekom.

 

Strošek letnega zavarovanja za rekreativne potapljače je od 49 EUR naprej, možno pa je tudi družinsko zavarovanje, če imate v družini več potapljačev.

OBLIKE POTAPLJAŠKEGA ZAVAROVANJA AQUAMED:

1.)    Potapljaško zavarovanje BASIC (primerno za rekreativne potapljače): 49 EUR/leto
2.)    Potapljaško zavarovanje FAMILY (na FAMILY plan lahko zavarujete partnerja in do dva otroka): 109 EUR
3.)    Potapljaško zavarovanje PROFESSIONAL ( za učeče divemastre in inštruktorje): 149 EUR

Zavarujete se enostavno prek spleta s klikom tukaj:


Več informacij informacij o potapljaškem zavarovanju boste našli na flajerju, argumenti za sklenitev zavarovanja pri AQUAMED so navedeni TUKAJZavarovalne pogoje pa najdete TUKAJ.


Opozorilo: Potapljaška točka Nemo ni posrednik zavarovanja in ne opravlja storitev zavarovalnega zastopanja - zavarovanje Aquamed na podlagi izkušenj le priporoča. Odgovornost za ponudbo in zagotavljanje storitev je izključno na strani ponudnika: Medical Helpline Worldwide GmbH.

--------------------------------------------
POTAPLJAŠKO ZAVAROVANJE:

Aquamed potapljasko zavarovanje

 


-------------------------------------------- 

PADI InstruFtr10 473x104

www.thinkseascape.com

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information